Härlig dag!

Nästan nyhemkommen från en helt underbart lång promenad!
Hade iaf bara matte idag och slutade vid 11.
Hade ett test med som gick sådär, men iaf.
När jag kom hem så hittade jag även något väldigt intresant brev i brevlådan där det stod att min kjol från Halens har kommit och att jag kan hämta ut den nu, så happy face på de!! Ikväll så är det också träning som jag också har längtat till. Måste även köpa nya fotbolls skor på Lördag när Pappa har kommit hem :). Lägger även ut en bild på de fotbolls skor som jag ska köpa.
Men nu har jag lite andra saker som jag måste fixa, Skriver kanske senare! Puss hejs


Måndag..

Matchen i helgen slutade iaf bra, blev 7-1 till oss, lyckat!
Helgen har iaf varit väldigt seg och jag har inte orkat glra något alls och mått piss..
Idag slutar jag iaf tidigare eftersom att jag hade nationella i svenska förra veckan, så slutar innan 2 :)
Har iaf bestämt mig för att gå och lägga mig när jag kommer hem idag!
Och nu orkar jag inte skriva mer just nu. Hejs

OIF vs DANMARK

För imorgon har vi match mot danmark =)
Matchstart 15:00 kom och kolla!



Försöker Gossip Girl bli som The O.C?

Tycker det är sjukt irriterande att det är så likt!
Är jag den ända?



Torsdag...

Inatt sov Lisa hos mig och igår så lagade jag, Lisa och Sebbe kycklingfilé, klyftpotatis och bearnaisesås. Efter ett tag så blev vi också bjudna på vofflor hemma hos sebbe och det kan man ju inte tack nej till!
Förövrigt så var vi ganska sega och kollade på nycklen till frihet, och den va riktigt bra :) Idag så är det skola till tre, vilket inte är lika roligt..
Lisa ska iaf följa med mig hem en liten stund efter skolan, för vi ska kolla lite i affärer och så :)
Men nu ska jag fortsätta jobba med vår inbjudan till alla företagare så vi kan visa upp vår film i skolan den 22 April :)
Så dags att börja jobba, Ciao!



Lägger även upp en bildfrån Filippinerna, vilket vi gillar och längtar tillbaka till!

Äntligen!!

Nu har min älskade tröja kommit! Det första jag såg när jag öppnade dörren var ett stort paket  som stod bakom dörren..
Iaf så har Lisa sovit här inatt och vi har hatf det jätte trevligt :) Vi gick även ner till byn idag för att se ommin mobil hade kommit in till butiken och det hade den så nu har jag äntligen köpt den, iiihh!! :). Nu har vi ätit lite och så, och för en stund sen så kom Hampe också. Och vid fyra när Sebbe slutar så kommer även han hit. Ikväll så är det även träning, vilket kan vara ganska skönt! Slänger även upp en bild på tröjan, mobilen och på min älsklade Lisa :).




Sebastian mitt allt

Kan inte förstå att det är 2år och 11 månader sen vi blev tillsammans.
Men min kärlek är lika stark som den alltid har varit älskling.
Kan helt enkelt inte leva utan dig, du är mitt liv, min drog..
ÄLSKAR DIG SEBASTIAN <3



Sandra & Lisa kväll

Idag ska Lisa tillbringa sin natt här, mycket skoj!
Ska och handla lite gotte och så snart, så blir väl lite film och så ikväll kanske :D
Ska kanske fota lite med om vi orkar och så, men det är ju alltid kul :)





Nervositet i allra högsta grad!

Nyss haft mitt muntliga nationella i svenska B. Gick faktiskt bra, blev iaf godkänd men man vet ju aldrig om det blir bättre eller inte :). Hade också mitt muntliga nationella med Frida idag :), gick också bra och blev godkänd där med,iihhh!! :)
Nu blir det dock till att vänta tills klockan blir 3 så man kan ta bussen hem då. Ska hem till Maggan för att ringa mamma och pappa. Därefter ska jag hem och äta lite och sedan ta det lungt om inget annat kommer upp?
Förövrigt så har dagen varit helt ok hitentills och det får vi hoppas på att den är resten av dagen med :)



Söndag

Steg upp för en stund sen med älsklinegn :).
Nyduschad nu och ska snart skicka iväg älsklingen för att handla, eftersom vi ska göra fisk, pasta och kall sås, Mums!
Senare idag så har jag tänkt att sticka bort till Maggan för att ringa mamma, pappa och Simon för att se hur de har det och så. Dessutom så ska jag öva på mitt tal som jag ska ha imrgon på Svenskan -.-''




Tv:n är min vän..

Igår var det en mycket trevlig dag. Blev jättenöjd med håret igår med, vilker är väldigt bra ;).
Idag har jag tillbringat min dag i k-hult. Spelat cup, väldigt roligt fatkist bara att dommrna sög, bortsätt från joel :)
Nu har jag duschat och krängt i mig lite pizza. Så nu väntar godis skålen och en bra film och ikväll blir det robinson.
Lägger upp en bild på håret någon annan dag för idag är en mycket seg dag!



Lägger upp en ful bild på min korkade katt också xD

Färgning och klippning för hela slanten!

Snart är det lunch och då tycket jag och Emma att vi hade gjort oss förtjänta av att gå och äta kina mat så det blir det! Idag så är det skola till kvart över 2, ska sedan ta tåget till sölvesborg för att färga och klippa mig :)! Vilket verkligen behövs eftersom jag har vääärldens största utväxt! Men inte länge till! När jag är klar där så blir det bil hem då jag även ska plocka upp Julia, efterosm att ikväll så ska jag, Julia, Sebbe, Hampe och Lisa laga tacos och ha myskväll framför tv:n :)

Imorgon så kommer jag tillbringa min dag uppe i k-hult till 4 typ? Eftersom det är fotbolls cup :)
Hade inte vatt fel att vinna eftersom laget då vinner 10.000 kr :O, Inte illa! Men vi får hoppas att det går bra och att det blir roligt även om vi inte skulle vinna! :)


Härlig onsdag!

Idag är det en mycket härlig dag enligt mig, bara att det blåser som fan!
Skola till tre idag, vilket kanske inte är lika roligt..
Efter skolan så ska jag och handla med mamma så vi kan fylla på frysen nu innan dom i familjen åker.
Ska också äta tacos ikväll :), vilket är ett stort pluss i kanten! Och sen kanske Lisa kommer en runda för att lämna lite brev till Mamma och så :)
Men nu börjar jag så ska inte sitta och skriva här mer för stunden xD
Hejs!


Kläder

Här är det jag inhandlade i k-stad



Öronhänge - H&M 19,50 kr
Linne - Aima 129 kr


Rickey du är sjukt jävla BRA!!

Är det bara jag som tycket Rickey sjunger sjukt bra?


Jaa..

Idag mina damer & herrar så ska jag tala om för er att det är en mycket seg dag, och jag är VÄLDIGT trött! Och Lite irrieterad tror jag med? Men iaf så har jag haft en mycket trevlig helg! Umgicks med Lisa, Hampe och Sebbe i fredes, vilket var väldigt trevligt :). I lördes blev det k-stad med Sebbe, Negern och Ida. Inhandlade bara ett par öronhängen och ett linne, kommer bild senare idag! Efter lite shopping och mat så blev det dags för bio. Men vi var ju dock liiite för tidiga så vi fick sitta och snacka lite och så men det e ju alltid trevligt :) Filmen var ganska dryg i början men den var helt klart sevärd! Efter en bio som varade i 2 timmar och 40 minuter så blev det bilfärd hem. Åkte hem till Karlsson för att fira honom, vilket var trevligt :).
Igår så ängnade jag mig åt att fixa en logga till mamma och pappa och vid halv 7 tiden så kom det lite folk som hade varit i Filippinerna nyligen med mamma och pappa. Kollade på lite bilder och fikade och så.

Idag så är det skola till 3 och sen ska jag hem till Mormor och fira henne för imorgon så fyller hon år! Måste också berätta att imrgon så kommer mitt nya simkort!! Och så får vi hoppas på att den mobilen som jag kanske vill ha kommer in till butiken denna veckan så att jag kan kolla på den och förmodligen köpa den :)Vet heller inte vilken färg jag ska ha, blir antagligen en svar eller en silvrig? Har även tänkt att lägga ut en bild så ni kan säga vad ni tycker :).


Klicka på bilden för att se den i större format 

GOTT HUMÖR!

Igår så umgicks jag med Lisa, Hampe och Sebbe :) Och det va lika trevligt som alltid! Men efter en stund så stack Sebbe och Hampe. För dom skulle lana någon stans.. Så då fick jag och Lisa passa på att titta in lite kläder på internet :) Så idag blir det till att Inhandla lite saker till Mig och Lisa, <3

Idag är en bra dag känner jag, riktigt bra! vaknade för en lite stund sen bara och hade tänkt att äta lite frukost sen duscha strax också :)
Senare idag blir det k-stad med Sebbe, Negern och Ida, skoj! Efter lite shopping och så, så blir det till att kolla på bio, då vi ska se Watchman. Får väl hoppas på att den är bra, Någon som sätt den btw?
Efter bion så blir det kalas hemma hos Karlsson eftersom att han har fyllt hela 18 år! Så Grattis till dig än en gång Karlsson! Men nu hungrar jag snart ihjäl, måste äta och så skriver ikväll igen!
CIAO



En Gammal bild på Negern och Sebbe :)

Ta mig utomlands NU!

Gahh, blir så galen på detta tråkiga vädret..
Vill bara ha sommar nu.. Och ännu heldre så vill jag utomlands!
Tänk att det redan har gått nästan 3 månader sen jag var utomlands. Tiden går så snabbt, för snabbt!
Tänkte ladda upp lite bilder från jag jag var iväg sist. Klicka på bilden om ni vill se dom i större format.

   
       

 


Äntligen fredag

Nu är det fredag, till och med fredagen den 13:e! I alla fall så har jag bara en lektion som börjar om en halvtimme..
Idag ska jag rensa ut resten av kläderna i min garderob, eftersom jag bara hann ta underkläderna igår. Blev en hel del faktiskt, men skönt att bli av med lite som ändå bara ligger där.. Om jag slutar vid två idag så ska jag åka med Sebbe till hans morfar <3. Men vi lär ju inte få sluta vid två? Och ikväll så så ska vi nog ungås med Lisa och Hampe med, iiihh :).

För övrigt så är jag på ett bra humör idag bara att jag är irriterad på en viss tant! Eller kanske ska säga skata? 

   


Två bilder från Österrike bjuder jag också på :)

Utränsning på g!

Håller på att ränsa ut lite från mina garderober nu, blir faktiskt en hel del som ska bort!
Har även varit ute och kört med min älskade pärla(moppen) eftersom att Moa och hennes mamma och pappa var och kollade på den idag. Jag försöker även hålla mig inne på mitt rum idag eftersom bror har blivit sjuk..

Och så är jag överlycklg! För jag ville verkligen inte ge mig med esprit tröjan! Så kollade runt lite på google.. Och hittade esprits egna hemsida. Så fick beställa den därifrån, så med andra ord så skickas den från något annat land? Men den kommer iaf någon gång i nästa vecka, iiihh!! :D
Men nu ska jag ta och äta lite och sen blir det till att åka upp till älsklingen :) <3


Jordgubbar & Sommar

Är sjukt sugen på jordgubbar och sommmar nu! Vill även ha sol och bad! Så man kan bli brun någon gång..
För övrigt så är jag ganska trött idag, och är väldigt sugen på att träna.
Men får se om min fot pallar med det idag, men blir iaf lite styrketräning hemma och så :)
Blir nog halv fyra bussen hem idag eftersom att det är torsdag -.-'
Har bestämt mig för att handla jordgubbar när jag kommer hem, men de är ju dock inte lika goda som de är på sommaren men det får duga! Till Jordgubbarna så blir det nog en bra film med :) Ska nog kolla på The ruins eftersom att många säger att den ska vara bra :)


Underkläder!

Inhandlade denna snygga bh:n och dessa trosorna från H&M idag!
Har även samma bh fast i vit, så kände mig lite tvungen att ha den i svart med ;)
Dessutom så blev Lisa jätte fin i sitt hår  idag! Så nu längtar jag ännu mer till nästa fredag!



Ge Mig!!

Vill ha denna tröjan jätte mycket!! Men den finns ju dock inte i min storlek..
Så Får ta den nya som har kommit in så nu får jag vara snabb denna gången så den inte tar slut!! 
  
         
Tryck på bilden för större storlek!
                                                                                                                                    

K-stad!

Varför är skolan såå seg?! Skoldagarna går så segt men helgerna går så snabbt? varför??
Idag ska jag iaf till k-stad med Lisa för hon ska klippa sig, dessutom så ska vi försöka hinna med lite affärer är det tänkt :)
Sen på kvällen så ska jag iaf beställa ny mobil! Eftersom inget har kommit in till polisen, vilket jag ändå inte hade förväntat mig.. Men iaf.. Ska också beställa en tröja från Josefssons. Imorgon så ska jag även beställa en bikini, en bh och någon tröja från H&M Kartalogen med Frida och Lisa :D så puss på de!
Och här kommer iaf två bilder på sebbe och hans nya tattuering :)

  


Lyckad dag! Noooot?

Hmm.. En mycket seg dag idag. kännde även mig naken när jag inte har min mobil :(. Men imorgon ska jag beställa en ny!! Var på bönan idag med Lisa och Julia vilket alltid betyder mycket skratt och myyycket kladd ;) haha. Men gott var det iaf. Träffade även älsklingen som var påväg för att tattuera sig. Blev Jätte fint tycker jag, och bild kommer in sen!:) Har iaf kollat lite i den nya H&M kartalogen nu, och ska nog inhandla lite mer saker (a). Men nu ska jag lira lite gh med älsk sen hem :)


Vill även ha tillbaks min lugg som jag hade innan :(. Men tänker inte klippa det så förens efter studenten så det blir nog ett tag till! Men sen vet man ju aldrig om man hinner ångra sig? ;)

Ännu en måndag..

Ursäkta att jag inte har skrivit något under helgen. Men har faktiskt inte funnits någon tid att sitta vid datorn!
I lördes så var jag iaf på Volbeat i Lund med älsklingen! Skit roligt och JÄTTE bra var det! Men kvällen slutade ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. För det finns ju vissa personer som ibland känner att de måste ha lite nya saker och då kan man ju passa på att sno, eller? blev iaf av med min mobil.. Inte så roligt, så nu får jag beställa en ny. Får iaf behålla mitt gammla nummer. I söndes så kom iaf nellie och Felicia, väldigt trevliga prickar! Jag kännde iaf mig duktig eftersom jag tog insiativet till att baka en fransk kladdkaka som blev mycket smarrig!
Idag har jag bara legat hemma i sängen eftersom jag spydde inatt :/ men nu känns det iaf bättre! så imorgon blir det skolan igen!

Intensiv helg!!

Nyss varit på bönan med Lisa. Var även också kollade på lite väskor :).
Bara en lektion kvar nu, vilket innebär att det är rörlig bild. Sen blir det bussen hem för att umgås med älsklingen.
Kanske ska åka till älmhult idag för att socialicera med Sebbes kära kusin Hoffe och flickvännen Malin :)
Annars så ska vi hem till Magnus och Linda och äta gott. Imorgon är det iaf match mot näsum, vilker jag ser fram emot :D Därefter bär det av till Lund för att kolla på Volbeat! På söndag kommer iaf Nellie och Felica en sväng för att hälsa på!


Och eftersom detta är världens bästa pojkvän så måste han också få vara med här en sväng :) <3


 


Tjohejsan!

Igår blev det som samgt en väldigt mumsig tacosallad med Lisa och sen stack vi till gymmet och var där ända till nio typ? Men iaf så var det mycket trevligt och det är ju det som är huvudsaken :).
Idag har inte alls hänt så mycket. Skola sen bussen hem vid halv fyra.
Därefter tog jag mig en skål med glass och satte mig vid datorn för att göra klart Lina, Bella och emmas logga som dom ska ha till ett skolarbete!
Nu ska jag iaf strax byta om eftersom det är träning om en stund.

Taco sallad!

Ergonomi nu, vilket är ganska segt idag faktiskt. Är även sjukt hungrig vilket inte gör saken så mycket bättre.. Men iaf,
ska umgås med min goding Lisa idag iaf och vi ska göra en mumsig taco sallad :). Kanske ska träna med ikväll om det finns tid till de? Kanske Lisa men följer med om hon orkar och så? ;) Menmen skriver mer sen!
Ciao


Smoothie!

Estetiskverksamhet nu. Väldigt segt eftersom vi inte kommer någonstans. Men ändå.. Har iallafall gjort mina tillval till treans, blev Historia A, Rörlig bild B och special idrott. Måste även berätta att jag blev sjukt rädd idag när jag trodde Lisa skulle kvävas? Men som vanligt när jag blir rädd typ sp börjar jag skratta? kasnke inte är så normalt? Hon skulle iaf äta en patorn som hon typ hade nere i halsen men den kom som tur väl upp lika snabbt igen ;). Träning ikväll iallafall vilket känns skönt. Behöver verkligen springa av mig lite! När jag kommer hem så ska jag iaf göra mig en smoothie för det är jag sjukt sugen på, så puss på de!

Måndag

Måndag igen och den är lika seg som alla andra måndagar..
Helgen har iaf varit väldigt trevlig!
I fredes så kom Lisa & Hampe. Blev toddez mat, frukt och godis :) mycket mysigt och trevligt!
Och dessutom så somnade jag och lisa redan vid typ 10? vaknade iaf av att hampe sa att klockan bara var halv 11.
På lördagen så spelade vi lite rockband och sen åkte lisa och hampe typ vid 3? Iaf.. Sen blev det kalas för sebbes farbror. Blev även toddez mat den dagen med xD
Sen stack Sebbe och lanade och jag tog det lungt hemma. Han kom iaf hen någon gång fram mot 6 tiden på morgonen? Igår var det en allmänt slapp dag. spelade lite gh med Sebbe och Zacke. Beställde lite kläder också :) blev till och med lite mer än vad jag hade tänkt mig men det gör ju inget :) Inhandlade iaf detta:

¬ Vita tygskor - H&M

¬ Bikini - H&M

¬ Linne - H&M

¬ Bh - H&M

¬ kjol - Halens 




RSS 2.0