Sommaren är påväg!

Om det stämmer som det står i tidningar, på internet, som man hör på radion och ser på tv:n så ska sommarvädret börja komma imorgon och det får mig på ett sjukt bra humör! Yes, ahaa, jag älskar sommar, fint vänder, stranden, glass, grillning, sena kvällar och så självklart alla underbara vänner man har <3, kan verkligen inte bli bättre.

Idag har det varit en riktig slappedag eftersom att det har varit fullrulle hela helgen! I Fredens så blev det fest hos Ravve och därefter så drog vi vidare på annat håll. Och jag är väldigt tacksam över att kvällen blev så lyckad som den blev :). Igår så kom också hela familjen nilsson hem till oss, (Zanna, Herman, Nina och per). Mycket trevligt, blev grillning, kubb, lite drickande och en massa massa prat! Så med andra ord så är jag helt slut idag. Men nu ska jag ta och bege mig ner till Danfälltet eftersom min kära bror har match som jag lovat att titta på så ha det så bra, ciao!

Vad händer med dagens människor?

Anoerixia hit och bulimi dit? Vad tänker alla med? Vill man se ut som en benig hög eller? Nae det tänker inte jag göra iaf! Vill man gå ner i vikt så kan man göra det på annat vis! Menmen, har iaf inte uppdaterat på länge men jag har liksom inte tid att sitta här hela tiden, och speciellt inte nu när jag börjat sommajobba, faktiskt riktit roligt måste jag erkänna! Är på Brännaregårdens förskola (Bullerbyn) och barnen är sjukt söta och trevliga. Så det är därför det inte finns all tid i världen för att sitta här och skriva :).

Hade i alla fall tänkt att slänga upp lite bilder från Älsklingens student som jag inte hunnit göra än, så ta er gärna en titt gott folk!

             

Och självklart några bilder från kussens Student :)
       

Vad skulle man göra utan jordgubbar?

Sitter här nu och smaskar i mig några mumsiga jordgubbar och har nyss sett en sjukt bra film!
Så för er som är intresserade så kan jag meddela att denna filmen, Not Easily Broken, är sjukt jävla bra!
Kan också meddela att jag varit ledig idag och legat i solen och stekt för er som är intresserade ;)



RSS 2.0