Äntligen fredag!

         

Bara en timme kvar nu av sista lektionen och det ska bli väldigt skönt att komma hem!
Ganksa ok skodag idag. På rasten var iaf jag och Lisa inne i stan och kollade lite i affärerna och denna as sexiga saken Lisa har på sitt huvud hittade vi också ENDAST 29,50kr på Lindex.
När jag kommer hem så kommer älsklingen och lite senare så kommer Lisa & Hampe, skojsigt!
Kanske blir att beställa mat eller ner och äta i byn ikväll dessutom :)
För övrigt så har jag sjukt mycket träningsvärk i magen efter gårdagen träning, men det känns bra. Väldigt rolig träning igår även om det vara lite blött här och där!!
Menmen, nu ska vi fortsätta ha rörlig bild, ska börja på ett nytt projekt då jag, Lisa och Lowe förmodligen ska göra en skräckfilm! =)
Ha det bra Ciao!

Äntligen!

Nu har äntligen mina två sport bh:ar kommit som jag väntat på nu ett tag! :)
Men den ser dock inte riktigt ut som denna bilden gör för denna är från google! Kom precis på med att jag måste berätta om en väldigt rolig sak som hände idag i skolan!  (är ju dock aldrig lika kul att återberätta det, men nu gör jag det iaf för jag har tråkigt!) Började iaf att vi hade ergonomi på morgonen. vid kvart över nio fick vi gå och äta frukost, och eftersom att vi har hälsovecka så är frukosten gratis :), iaf.. Jag, Julia, Lisa och Emma tog vår frukost och gick upp på övervåningen för att äta, vilket vi aldrig gör annars. Men vi satt iaf och skrattade åt en massa korkade saker? Som tillexempel när jag hade min joggy i munnen? :O. Men iaf. skulle sno lite äppeljuice av julia eftersom jag inte kunde bära upp ett eget glas. Slutade med att Julia och Lisa blev dränkta i äppeljuice eftersom att vi började skratta åt något och jag satte i fel "hals" (strupe) och blev tvungen att spotta ut allt! Och eftersom att jag hade Emma bredvid mig så kunde jag inte vända mig åt sidan. Så det fick helt enkelt bli över bordet på Lisa och Julia. Sorry for that girls! ;)



Påfyllnad i garderoben!

Har tänkt inhandla lite nya kläder! Vad tycks?


                       

   

¬ Shorts - Gina Tricot
¬
Långarmad - Ellos (Josefssons)
¬ Kjol - Halens

¬ Bikini - H&M
                                                                                                  

UTMATTAD!

Skolan var helt ok idag och vi har även börjat med estetiskversamhet, vilket jag tror kommer bli väldigt roligt! :)
Annars har dagen bestått av att jag åkte hem till maggan och ringde min päron, som hade det riktigt varmt och härligt, avis! På kvällen blev det träning, vilket var väldigt roligt idag! Är helt slut nu efter hela denna dagen, så får bli duschen snart för om en stund kommer sebbe.
Får ju inte glöma att idag är det ju som sagt den 24/2 vilket betyder att jag och sebbe har två år och tio månader, så puss till honom :). Men nu ska jag hoppa in i duschen, Ciao!

Inte den nyaste bilden om man säger så, men det får duga! :)


Ben & Jerry's!

Så då har jag med inskaffat mig en blogg som alla andra!
Iaf så har jag umgåtts med Lisa fisa både igår och idag vilket har varit väldigt trevligt! Hade även med mig en varsin Ben & jerry's till oss vilket var väldigt gottigt! Hade också köpt lite dricka till henne när jag var i Österrike.
Sov även hos henne från igår till idag :) <3 Alltid lika kul att umgås med henne så pussar och kramar till henne!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0