Kläder

Lägger upp de kläder som jag köpte när jag, Lisa och mamma var i växjö.
Han dock inte handla så mycket i och med att vi bara hade 2 och en halv timme på oss och kön inne på gina var så jäääääävla lång!Vi hade så lite tid i och med att vi skulle på konfiration senare på dagen. Men det va en mycket trevlig dag och jag är nöjd med det jag handlade! :)

  

Aima - Tunika 599kr
Gina Tricot - Tunika 149kr
Gina Tricot - Linne 99kr
Tryck på bilderna för förstoring

shopping!

På lördag så blir det som sagt shopping och detta är en del av sakerna som kommer komma hem i min garderob från Gina Tricot om det finns i rätt storlek och färg det vill säga! Ska även försöka hitta en jacka och ett para skor och lite annat smått och gott :)


Seg och irriternade måndag..

Har engelska nu vilket itne är så roligt, i eftermiddag så har vi svenska och man kan ju iaf hoppas på att man får reda på vad man fick på sitt nationella som man hade för tre veckor senda..
Denna veckan händer det iaf VÄLDIGT MYCKET! Roliga och tråkiga saker.. Så skriver lite vad jag ska ha för mig i veckan om jag inte har tid att skriva här.
Måndag: Skola, hem, ut och gå en lång runda med mamma sen upp till älsklingen
Tisdag: Skola, fixa filmen, träna
Onsdag: Skola, utvecklingsamtal, full fart till samlingen för match, efter matchen så kommer kanske Hoffe och hälsar på en sväng.
Torsdag: Skola och TRÄNA!
Fredag: Tre år med älsklingen så blir det någon överaskning som han har (a)
Lördag: Växjö med Mamma och Lisa och jag ska köra dit :D, hoppas bara att vi överlever :D
Söndag: Slappa bara förhoppningsvis!


Äntligen fredag!

Känns skönt med fredag och det behövs verkligen nu, orkar inte med skolan för tillfället..
Men kan ni tänka er, jag sandra hoff längtar faktiskt till trean nu och attfå gå i skolan, eller iaf ha sitt projektarbete! För om allt går som jag, Lisa och vår lärare Sara vill så kommer detta bli SJUKT JÄVLA BRA!

Idag ska jag iaf ner och sola och ungås med älsklingen, ta det lite lungt och bara mysa en massa!(a)
Imorgon blir det 20års kalas för min kära kusin Nattie, och på dagen så har vi seriepremiär på hemmaplan mot kallinge klockan 11.30 så kom och kolla!
Men nu känner jag att jag måste fortsätta jobba med min företagsprofil, så skriver lite senare idag om jag har något intresant att komma med! Slänger även upp en bild för att jag är så glad och positiv idag!


SorrY!

Förlåt för jättedålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid! Jag menar jag har ju faktiskt en massa andra saker för mig än att sitta här och skriva hela dagarna. Och det är ju som roligast att skriva när man har något nytt och intresant att komma med! Eller?
Min helg har i alla fall varit riktigt rolig!

Fredes: Kalas hos Lina och Bella för totte! Mycket, mycket skojsigt!
Lördes: "fest" hos sebbe. Över till apan med Sebbe och Karlsson och spelade poker med en massa folk. också väldigt trevligt eftersom man fick sig några goda skratt!
Söndes: Slappedag för hela slanten!
Måndes: besökte Sebbes morfar på sjukhus sen McD och besök hos hans kusiner :D Blev även en tur med inlanesen när vi va där och jag kan lova er att jag var nära döden ett antal gånger xD, men det är ju så jäkla kul att åka! Sen blev det hem till mig och kolla film med Sebbe och Bengan :)

Detta var då min underbara helg, och nu ska jag faktiskt ta och byta om för snart är det träning! Så puss på de ;)


Ännu mer kläder!

Idag kom Lisa hem till mig runt tre tiden. Satt och pratade lite och så sen åkte vi ner till Maxi för att handla med mamma. Vi skullle också hämta ut våra bikinis som hade kommit men när jag fick påsen så visade det sig att även min andra grejer som jag hade beställt fanns där i me, iihhh!! Allt som fanns i påsen var bra utom de vita tygskorna som jag beställde som jag får beställa om i en mindre storlek, menmen that's life! Slänger iaf upp lite bilder på det som kom och som sagt så finns allt med utom tygskorna. Glömde också att fota min Bh som jag också beställde.. Och nu är jag också sitterhär så såg jag att jag hittade en bild påett armband som jag fick av mamma och pappa så den slänger jag med upp! Men nu ska jag ut och sätta mig i soffan med älsklingen och en god smoothie, Hejs!

   


Kläder!

     

Lila tunika - Reborn
Vit tröja - Cinderella
Vit ballongtunika - Reborn
Lila tröja - Cinderella
Grå tröja - Whoops
Palestinasjal - Vet faktiskt inte vilken affär det var

Fick även en annan sjal från esprit butiken och lite smycken :)

Tisdag

Idag är det Tisadag mina kära läsare och det betyder att det är andra dagen på lovet! Igår så umgicks jag med Lisa och vi bakade negerbullar, vet att man inte ska säga så men så är det bara! Iaf så kom Hampe och Sebbe sen med och vi åkte och kollade på när bror spelade match. Efter det så blev det hemfärd och vi spelade lite fotboll och innebandy, eller rättaresagt så var det Lisa och Hampe som spelade innebandy, men ändå! Vi blev iaf sugna på att handla glass så vi lyfte på våra feta rövar och åkte ner till taxigrillen. Men när vi väl kom fram så slutade det med att Lisa och jag handlade Mos,vilket inte heller är så fel! När vi kom hem så blev det en massa prat och runt 11 tiden så åkte Hampe och Lisa hem.

Idag vaknade jag iaf av att der ringe och skyndade mig upp för att svara. Men så fort jag kom utanför rummet så sattes larmet igång och det tjöt i HELA JÄVLA HUSET! Jag fick panik och sen ringde pappa, Eftersom jag inte visste vad man skulle trycka för att det skulle sluta tjuta.. Simon hade ju som sagt glömt att jag hade lov så han tänkte ju inte precis sig för när han gick.. Iaf så när jag fick tyst på skiten så hittade jag min älskade katt upptryckt i ett hörn helt vättskrämd! Menmen, sådant är livet ibland ;).
Nu har jag iaf börjat ränsa ut lite från min garderob och det börjar bli en hel del faktiskt som ska bort! Ska även lägga ut lite bilder senare på lite kläder och annat som jag fick av mamma, papap och mormor sen dom var iväg! Ska också ut och gå en runda när jag är färdig här och sen ikväll så är det träning, nice! Men nu har jag inte tid att sitta och skriva mer här, back to work! Ha det bra allesamans! :)

Underbar dag!!

Hejsan, hoppsan allesammans!
Måste bara berätta lite om en helt underbar dag som jag haft idag!
Började iaf med skola, då vi fick veta att vår lärare va sjuk så vi fick sluta när vi kände att vi va klara och så.
Jag, Lisa och Julia var iaf tvungna att skriva ut våra inbjudningar till alla företag,  och det var ju inte såå lyckat om man säger så! Tog säkerligen mins en halvtimme och få ut rätt. Eftersom att skrivaren cpade ihjäl sig och mer än typ 40 papper blev helt fel? :S.. Men iaf sen åkte vi till McD med Hampe och Lobbe. Efter det så blev det hemfärd. När vi kom hem till mig så tog vi vår kamera och stativet och gick ner till byn för att filma till vår musikvideo :D.
Sen vid 3 tiden så åkte Julia och Lisa. Jag kände då att jag behövde städa eftersom att mamma, pappa och bror kommer hem imorgon, så jag tog tag i det och damsugade faktiskt hela huset, och plockade undan äverallt! känner mig duktig nu faktiskt! Sen har jag även varit ute i det jättehärliga vädret, som jag ÄLSKAR!!

Senare ikväll så jag ska hem till älsklingen och grilla och så, så det kommer nog bli jätte mysigt och gott! :)
Har även tänkt lägga upp lite bilder från idag.. Men dom kommer i slutet av inlägget. Men nu känner jag att jag har skrivit en hel del faktiskt, och har inte tänkt att sitta här mer när det är så himla fint väder! Så ni får ha det så bra alla andra idag!
Puss hejs!
 


Älskar, älskar vädret!

Umgicks med min älskade Lisa idag, vilket var lika trevligt som vanligt!
När jag kom hem så var älsklingen hos mig och så gick vi ut och spelade lite fotboll :), happy face!
När jag kom in så märkte jag att Lina hade skrivit sms och frågade om vi skulle gå en runda. Var ute i över en timme vilket var väldigt mysikt och härligt :D
Nu ska jag ta mig ett bad med älsklingen och sen kollar lite tv :) puss hejs!



 



 

Fick bli en gammal bild på Mig, Lina och Bella :)



 


Hej då grusplan hej gräsplan!

Nu är äntligen grus träningarna slut så hej då grus HEJ GRÄS, Jippiiiee!!
Nyss hemkommen till Lisa, har vatt i skolan och haft Svenska B uppsats, nationella. Känndes faktiskt bra, och så får vi hoppas på att det gick bra med! Så lycka till på mig :).
Men nu ska jag inte sitta här och vara osocial utan ska kolla på en film nu och ha en massa skoj! hejs!

RSS 2.0