Grattis mina älsklingar!

För igår tog världens bästa syskon studenten!, så hade tänkt att lägga ut lite bilder :)
(Klicka på bilderna för förstoring)

   
   

Får ju inte glömma att lägga upp en bild på söta lilla Zada med! :)


Ajaj..

Igår så var jag och mamma nere på vårdcentralen och fick vår sista spruta. Kan meddela att jag har superont i min arm och kan inte ens sova på den "/. Men det går nog snart över får vi hoppas på! Har redan slutat skolan så ska ta tåget till sölvesborg vid halv 12. Ska till kussen och färga håret :). Senare idag så ska jag till arbetsförmedlingen för att få någon information om sommarjobbet som man fick. Undra vad det kan vara för information? Men iaf så ska jag ta och fixa lite med mina bilder til fotografisk bild som ska vara klara tills nästa vecka, så vi hörs, hejs!
Lägger också ut en bild för skojs skull :)


Aldrig fel!

Ja, jag kan ju meddela från min sida att det ALDRIG är fel med jordgubbar :)
Sitter här för andra gången idag med en skål med jordgubbar och mjölk, kan det bli bättre?
Har också varit ute och gått i en timme med mamma idag och snart så hade jag tänkt att ta ett varmt bubbelbad och sedan kolla på någon bra film så att jag somnar gott inatt!
Någon som vet någon bra film btw?
Ha det bra allesammans, puss!



??

Det skulle bli sol idag, 22 grader och jag kan inte ens se en solglimt? Hoppas det blir bättre väder tills jag kommer hem i alla fall så jag kan sola lite!

Förhoppningsvis en härlig måndag!

Har varit en mycket fin helg och det har varit väldigt trevligt!
I fredes så drog iaf jag och älsklingen till Växjö för att inhandla kläder! Fick faktiskt med mig det som jag behövde och är riktigt nöjd! Har dock inga bilder på det jag handlade men skriva kan man ju alltid göra ;).

Aima - Tunika 160kr (Men betalde konstigt nog bara 103 kronor? :O).
JC - Linne 180kr
Vila - Tunika 200kr (Denna tröjan har dock mormor sytt upp till mig så att det blev som en t-shirt ist).
Vila - tubtoppsklänning 200kr
Radical sports (Nilson) - Skor 400kr
Intersport - Jacka 700kr

Senare när vi kom hem så blev det ner till holjemarknad en sväng med Lisa, bengan och sebbe. Gick hem efter typ någon timme eftersom det bara fanns en massa irriternade fjortisar där nere, men iaf så stack vi hem till mig och kollade tv och senare så kom ravve. Vid 11 tiden så kände jag och Lisa att vi ville ner en sväng till så vi åkte ner igen och socialiserade oss lite :).

lördagen blev det match mot Ramdala som slutade 1-0 till oss! Så jäkla gött, trotts att vi nog hade mer inställning innan på att vi skulle förlora?, men inte blev det så!
När jag kom hem så han jag inte mer än att packa och sedan så bärde det av till näsum till hampe och Lisa :)
Grillade, drack, badade tunna, baste och hade det allmänt roligt hela kvällen!

söndagen så blev det kalas för mamma <3, var ganska seg men det var ändå väldigt trevligt :). Och mycket mer har jag inte att skriva om den dagen!

Idag så slutar jag faktiskt redan vid 11 så ska hem och och äta tacospaj och senare när mamma kommer hem så ska vi upp till kyrkhult och beställa blommor till alla studenter :).

I väntan på en massa..

Sitter och väntar på att Lisa ska komma och senare så kommer också Sebbe för och sova här, för imorgon bär det av till Växjö med honom för en massa shopping! Hoppas på att jag hittar det jag söker bara.. Men nu ska jag ta och laga mig lite mat är vrålhungrig! puss på er alla!


Äntligen..

Pratade precis med Nattie, så nästa vecka på onsdag
blir det till att färga utväxten!!
Nu ligger jag bara i sängen och degar och väntar på att
maten ska bli klar, är vrålhungrig.
Ska upp till Sebbe sen och bara dega, är sjukt seg idag.
Skriver kanske senare, puss hejs!

Ännu en sak till garderoben

Mitt nya linne som jag fick av pappsen :)


Tjohoo

Då är helgen snart över och det har varit en väldigt trevlig helg måste jag säga!
Under helgen så fick jag också en ny tröja av pappa som jag också måste lägga ut en bild på senare!
Idag var det iaf match och den slutade 1-1 mot. Dock så tycker jag att vi borde vunnit matchen eftersom vi spelade så bra och hade många målchanser. men 1poäng ska man inte klaga på! Dessutom så har jag svenska prov imorgon som jag verkligen inte har pluggat på -.-' men jag känner verkligen att jag inte orkar!

Så nu känner jag att jag ska gå och sätta mig i soffan igen med min godis skål bredvid min älskling! Bilder kommer nog imorgon! ha det bra allesammans, puss!

Min, bara min!

JAG ÄLSKAR DIG MIN KÄRLEK


Kära härliga onsdag.. Kanske?

För idag är det onsdag och vi har ergonomi för tillfället, ganska kul faktiskt. Men andra lektionen idag ärju dock inte lika kul så därför bestämmer jag mig för att inte prata mer om det nu! Idag så ska jag iaf umgås med min lilla Lisa, och kanske sova hos henne om hon orkar ha mig där ;). Ska bli skoj iaf, men det är ju det som är huvudsaken ;).

Måste bara också nämna att imorgon så har jag SOVMORGON till kvart över 12, vilket är väldigt najs!

Härlig helg

I fredes så blev det bilen till ikea med Sebbe, inhandlade bara en ram och ett ljus. Men det var ju inte därför vi åkte dit precis, utan det var ju sebbe som skulle handla en ny byrå, mycket fin är den! Vi körde också inom hans mormor och morfar och fikade och hjälpte dom med tvätten :)

I lördes så var det iaf match som slutade med 7-1 till oss mot trion! Och  kan ju också tillägga att det va nog den roligaste resan och läskigaste bilfärden dit och hem som jag någonsin har varit med om! Iaf så var det jävligt mycket fel på emmas bil och vi vinkade in en polis som fick ringa efter bergningsbil som sedan fick hämta bilen. Där stod vi mitt ute på motorvägen vid en ficka. Iaf så fick jag, lina och bella åka polisbil in till McD för att vänta där på de andra! Var iaf hemma vid 5 tiden, sen vid 7 så kom Lisa och Hampe hem till Mig :) Så vi fyra satt och spelade monopol på tv:n i 3 timmar! helt sjukt, men kul va de! Och vid 11 tiden så kom vi på att vi blev hungriga, så vi körde upp till napoli och köpte gyrostallrik!, mycket mumsigt! Men vid 1tiden så åkte Hampe och Lisa hem och jag och Sebbe la oss i sängen och kollade tv till halv 2!

Igår så kom Hoffe ner en sväng och vi grillade och hade det allmänt trevligt :)
Sen körde vi upp till sebbe och kollade på film och satte in alla kläderna i byrån! Kände mig faktiskt duktig eftersom jag också städade på sebbes rum!
 
Idag ska jag inte göra något speciellt mer än att kolla lite på engelskan och ta det lungt framför tv:n, Känner att jag behöver det.
Men nu känner jag att det har blivit väldigt mycket text och att jag måste börja jobba med engelskan. Men vad händer för er andra idag? :)


Samma vanliga torsdag..

Idag är det torsdag.. igen.. vilket betyder att vi har VÄRLDENS tråkigaste lektion! någon som håller med? :O
Iaf så ska jag sluta vid två för jag ska till tandläkaren för ska få bettskena för min käke "/.. Efter det så ska jag hem till Lisa och vi ska kolla på film och sen ska jag träna vid 7.

Imorgon är det nationella i engelska och efter det så har vi rörlig bild. Efter skolan så blir det till att åka hem och sen bär det upp till älmhult för att hälsa på Hoffe! Sen måste jag ju också nämna att min älskade pojkvän har tagit körkort, så grattis till honom <3 Lägger även ut en bild jättesöt bild på älsklingen :).


Vänskap <3

Tänk att jag bara känt dig sedan vi gick i 7an och ändå så känns det som att vi känt varandra hela livet! Kan faktiskt inte föreställa mig ett liv utan dig. Och när man har förlorat någon en gång innan så är man rädd för att förlora personen igen. Men det kommer inte hända om du frågar mig i alla fall för du är så bra och du är den bästa vän jag har! Så många tårar, så mycket glädje och så mycket skratt som vi delar med varandra varje dag kommer jag aldrig att dela med någon annan, kan lita på dig i alla väder och alla dar. För jag ser upp till dig och kommer alltid att skydda dig, vad som än händer.
JAG ÄLSKAR DIG


Kan de bli värre?

Bahh, jag pallar fan inte mer.. Kan man inte bara typ kapa av sina fötter och sen få nya så att allt kan bli bra igen?
Är så jävla trött på den här skiten nu..

Sköna, härliga fredag!

Igår var det valborg vilket bettyde att det bärde av till karlshamn för fest, vilket var väldigt trevligt!
Var väl hemma runt 1 halv 2 tiden någon gång men jag hade iaf väldigt skoj så tack för det allesammans!

Idag vaknade jag runt halv tio tiden av att Lisa fisa ringde och ville prata och umgås :D. Så steg upp, åt frukost, packade mina grejer och gick hem till mig. Vid tvåtiden så kom Lisa vilket var väldigt trevlig. Han ju dock inte leka så mycket i och med att det var 70års kalas för farfar klockan 5. Men så kan de va ibland, har iaf precis kommit hem där ifrån!
Men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid älsklingen och kolla på någon bra film, så puss på de!

RSS 2.0