Förhoppningsvis en härlig måndag!

Har varit en mycket fin helg och det har varit väldigt trevligt!
I fredes så drog iaf jag och älsklingen till Växjö för att inhandla kläder! Fick faktiskt med mig det som jag behövde och är riktigt nöjd! Har dock inga bilder på det jag handlade men skriva kan man ju alltid göra ;).

Aima - Tunika 160kr (Men betalde konstigt nog bara 103 kronor? :O).
JC - Linne 180kr
Vila - Tunika 200kr (Denna tröjan har dock mormor sytt upp till mig så att det blev som en t-shirt ist).
Vila - tubtoppsklänning 200kr
Radical sports (Nilson) - Skor 400kr
Intersport - Jacka 700kr

Senare när vi kom hem så blev det ner till holjemarknad en sväng med Lisa, bengan och sebbe. Gick hem efter typ någon timme eftersom det bara fanns en massa irriternade fjortisar där nere, men iaf så stack vi hem till mig och kollade tv och senare så kom ravve. Vid 11 tiden så kände jag och Lisa att vi ville ner en sväng till så vi åkte ner igen och socialiserade oss lite :).

lördagen blev det match mot Ramdala som slutade 1-0 till oss! Så jäkla gött, trotts att vi nog hade mer inställning innan på att vi skulle förlora?, men inte blev det så!
När jag kom hem så han jag inte mer än att packa och sedan så bärde det av till näsum till hampe och Lisa :)
Grillade, drack, badade tunna, baste och hade det allmänt roligt hela kvällen!

söndagen så blev det kalas för mamma <3, var ganska seg men det var ändå väldigt trevligt :). Och mycket mer har jag inte att skriva om den dagen!

Idag så slutar jag faktiskt redan vid 11 så ska hem och och äta tacospaj och senare när mamma kommer hem så ska vi upp till kyrkhult och beställa blommor till alla studenter :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0