Fullspäckad helg

I fredes så var det näst sissta dagen på jobbet och vi gjorde jordgubbstårta och jag fick en ros och ett jätte fint billdkollage med text :), jätteglad blev jag och det har varit ett underbart sommarjobb! Senare på dagen när klockan närmande sig 6 så åkte vi ner till hällevikslägret för att hälsa på bror och jag saknar verkligen den tiden då man var där nere JÄTTE mycket! Efter lägerbålet var slut så körde vi vidare till killebom där vi stannade till halv 1 :), hade väldigt trevligt och träffade en massa trevliga människor :). Var hemma vid 1 tiden och har helt död och somnade på fläcken!

På lördagen så blev det till att stiga upp tidigt för att åka till jämshögs kyrka på konfirmation (sebbes bror). Drygt som vanligt i kyrkan men efteråt så var det mycket trevligt och vi åt en massa god mat! Därefter så beslöt sig jag, sebbe och oliver oss för att åka ner och kolla på innebandy med bella, fast kollade bara en halvlek för sedan så var det dags för fika!Senare på kvällen så åkte vi hem till Bengan där Ravve och Karas också befanns sig. Kollade på Harry Potter och sedan så stack vi och badade i Halen, SJUKT VARMT I VATTNET, så det är vi tacksamma för :). därefter for jag och Sebbe hem till honom och satt och socialiserade med alla andra och sen bestämmde vi och för att äta lite igen, haha tjock som man är men så är det!

Idag så har det bara varit en slapp dag som har bestått av tv, storstädning i rummet och lite annat som jag inte vill prata om men så är bra nu igen som tur är, trodde hela min mage skulle spräckas ett tag!

Imorgon är det iaf sista dagen på bullerbyn och sen ska jag bara vara barnvakt i 4 dagar sen har jag verkligen sommarlov OCH pengar, vilket glädjer mig väldigt mycket :D. Men nu känner jag att jag har skrivit en jäkla massa här? så nu får det räcka för dig, hej svejs på er!

Kommentarer
Postat av: Malin

Lite storstädning sitter fint ibland, särksilt när vädret inte är så bra till annat :D

2009-07-05 @ 22:19:42
URL: http://vixies.blogg.se/
Postat av: Anna S

Jo, de ska jag med! :)

Hehe ;)

2009-07-06 @ 09:59:48
URL: http://annastrannemalm.blogg.se/
Postat av: Anna S

Jo, de ska jag med! :)

Hehe ;)

2009-07-06 @ 10:02:13
URL: http://annastrannemalm.blogg.se/
Postat av: Anna S

Oj, sorry menade inte å spamma :P

2009-07-06 @ 10:02:45
URL: http://annastrannemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0